Fjordhestens Venner Kronjylland 

RESULTATER

2009 var det første år, hvor Fjordhestens Venner Kronjylland samlede stævneresultater ind fra medlemmerne. Tanken bag vores rangliste er, at sportsresultaterne er lige så vigtige som avlsresultaterne. Samtidig at der ligger en stor pr-værdi i at vores kuske og ryttere viser fjordhesten frem til ride- og kørestævner. Det er samtidig tanken at give vores medlemmer mod på at starte stævner og at være med i en venskabelig indbyrdes konkurrence.

Nuværende stilling 

Regelsæt 

Der henstilles til at deltagerne udviser sportsånd, så man starter de klasser, der svarer til ekvipagens niveau. For at sikre en fair konkurrence, kan hver ekvipage højst opnå point for tre 1. pladser i hver klasse (f. eks. LC2). Yderligere 1. pladser honoreres som deltagelse uden placering, dvs. med 1 point. De indberettede oplysninger skal være angivet korrekt. Et indberettet resultat tæller kun med i ranglistepointene, såfremt ekvipagen har været startberettiget i den pågældende klasse. 

Pointskalaen ser således ud:
1. plads: 6 p.
2. plads: 5 p
3. plads: 4 p
4. plads: 3 p
5. plads og nedefter: 2 p
Ingen placering, men gennemført klasse: 1 p

 

Ikke-gennemførte (diskvalifikation eller opgivet klasse) eller ikke-godkendte klasser (under 50% i dressur) tæller ikke.
Fejlagtige indberetninger slettes.

 

Husk at det er placeringen, der tæller. Hvis der er tre placeringer og man er nr. fire, har man ikke en 4. plads, men er uplaceret. Man skal ikke selv skrive point på, kun placeringen.

Ved springning anføres klasse/højde og metode. I B0-klasser tæller en fejlfri runde som en 3. plads ifølge Dansk Rideforbunds regler. Har man en gennemført runde i metode B0, men med fejl, skriver man ”0” i Placering.

Resultaterne indsendes via formularen herunder og skal indberettes senest 14 dage efter at resultatet er opnået.

Formular

Download word-filen herunder, udfyld og send til:

fvkresultat@gmail.com

Kontakt 
Om FVK
Facebook

Formand

Karl Krogh

Hovedvejen 30

8586 Ørum Djurs

29 82 17 67

Foreningen blev stiftet i 1981 og har til formål at skabe sammenhold om fjordhesten og udbrede interessen for fjordhesten, dens avl, brug og pleje.

CVR 41517387